EXCURSIÓ A LLEIDA

Al tercer intent finalment vam poder anar d’excursió a Lleida el dia 9 de novembre, els alumnes de cicle mitjà i cicle superior de la Zer Plaurcèn (Fondarella, Arcs, Sidamon i Poal).
En primer lloc vam anar a visitar l’edifici de la Diputació de Lleida. Una guia ens va fer parar atenció en la façana, on hi ha el balcó del serraller. També ens va mostrar els dibuixos al fresc de les parets de l’interior de l’edifici, així com les masmorres del subterrani. Finalment vam entrar a la sala de Plens, on ens hi vam asseure una estona mentres el President Joan Reñé ens va explicar quines funcions tenia aquesta institució. Finalment, i com un privilegi especial, vam poder visitar el despatx del President.
A continuació vam esmorzar a la plaça de l’Auditori Enric Granados, i tot seguit ens va venir a buscar l’autocar per anar a la Seu Vella.
La guia ens va mostrar tots els racons de la catedral: la porta d’entrada batejada amb el nom de Els 12 apòstols,la Verge del Blau, el claustre, l’interior de la catedral… i també vam pujar al campanar, des d’on vam gaudir d’unes vistes expectaculars de la ciutat de Lleida.
En acabar la visita vam anar a dinar al Parc de la Mitjana, on vam jugar una estona.
Ens ho vam passar molt bé!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s